Myslym Shyri, rruga drejtë pronës tuaj me Century21 Metropol

May 30, 2022
0 Comments

Myslym Shyri, rruga drejtë pronës tuaj me Century21 Metropol
Rruga “Myslym Shyri” në Tiranë për nga dendësia, për nga vendodhja dhe për nga rëndësia e aktiviteteve mund të quhet nga më të rëndësishme në Tiranë.

Si çdo rrugë dhe ajo pas viteve 90 filloi të pësonte ndryshime të mëdha ku katet e para të pallateve tradicionale u shndërruan në ambiente sherbimi, dyqane, të brandeve kryesore të veshjeve në Tiranë.

Nëse flasim sot për rrugën Myslym Shyri ajo etiketohet si rruga e dyqaneve shopping të veshjeve.

Por brendësia e saj nuk i shpëtoi ndërtimeve të reja të cilat për nga momenti kur janë ndërtuar, pa dyshim ishin ndër më cilësoret në Tiranë. Ky ndryshim në cilësi, ndërtim ka ardhur duke u rritur nga viti në vit duke i dhënë rrugës një kombinim të ndërtimeve të vjetra që janë mbizotëruese, me të rejat që po japin asaj, pamjen e një lagjie moderne brenda kryqytetit.

Si zonë, ajo qartësisht është e ngurtë me banorë autoktonë që asnjëherë nuk e ndërrojnë shtëpinë, apartamentin, me një zonë tjetër, pasi siç shprehen janë te lidhur ngushte emocionalisht me çdo cep të rrrugicave ku kanë kaluar vite të bukura të jetës së tyre. Në të vërtetë shtëpia ku lind dhe kalon pjesën më të madhe të jetës është “ndjenjë”

Të vetmit banorë të rinj të saj janë bizneset e shumta të rrugës , si dhe ata që janë zhvendosur dhe kanë blerë aty në ndërtimet e reja, duke zgjeruar demografinë e zones.

Si rregull diversiteti i klienteve është një mix i banorëve të rinj dhe atyre autoktone me mbizotërimin e këtyre të fundit. Por le ti hedhim nje sy ndryshimit te cmimeve dhe si kane ndryshuar në vite:

Nr
Emërtimet
1997-2007/ÇMIMI €
2007-2017/ÇMIMI €
2017-202/ÇMIMI €
1
Dyqane
3000-4500
4500-8000
6000-9500
2
Ndërtime para viteve 90
500-800
800-1100
1100-1300
3
Ndërtime pas viteve 90
700-1000
1000-1300
1350-2500

Në tabelen e mëposhtme shihen qartë trendet rritëse të çmimeve me një rritje më të madhe në 5 vjeçarin e fundit, lidhur ngushtë kjo me rritjen e cilësisë së ndërtimeve, sistemin e ri të taksimit dhe përfitimit të pronarëve të trualllit ku bëhen këto ndërtime

Century 21 Metropol është pozicionuar në një pozicion strategjik të rrugës Myslym Shyri, në fillim të saj perballë me Gjykatën e Lartë. Ajo ka hapur dyert në 1 mars 2019. Ne morëm në një intervistë me menaxheren e zyres Flavia Kapaj dhe brokerin e zyrës Dritan Ballgjini.

Flavia Kapaj shprehet se: “Duke shfrytëzuar çdo burim tonin ne sjellim produktin më të mirë për t’u rritur vazhdimisht në një treg konkurues në Real Estate.

Shërbejmë me përgjegjshmëri të plotë duke rritur besimin dhe bashkëpunimin me klientet tanë, që janë vlerat tona.

Zhvillojmë stategjinë tonë të mirëmenduar me kujdes, duke realizuar nje sherbim sa me cilesor. Vizioni ynë është një rritje e vazhdueshme në tregun e Tiranes dhe atë të Shqipërisë. Duke studiuar gjithnjë tregun e Pasurive te Paluajtshme, nëpërmjet një Analize të Detajuar Tregu, Njohjen e Planeve Urbanistike, trendin dhe risinë, përshtatemi me çdo kërkesë te klienteve dhe bashkepunetorëve tanë.

Kur mora në menaxhim marketingun e zyrës,ishte tepër e vështirë dhe plot sfida por unë doja të arrija të krijoja një standart të ri me të. Dëshira që unë kisha për të mësuar sa më shumë rreth kësaj fushe dhe këmbëngulja që kisha për të dhënë sa më shumë nga vetja ishin dy nga gjërat që më bënë të arrija këtu ku jam. “Asnjë njeri nuk ju ndalon të keni sukses përveç vetes suaj”

Në kuadër të lidershipit dhe eksperiencës Z. Dritan Ballgjini na thotë se:

“Është diçka që dua ta ndaj me ju: Fillimet e mia në këtë fushë janë pikërisht në Century 21, shumë vite më parë në vitin 2009. Një eksperiencë e bukur që do doja t’ja uroja çdokujt nga partnerët e mi siç më pëlqen ti quaj “Konsulentët Imobiliare” të Century 21 Metropol.

Unë mendoj se këmbëngulja, dhe shërbimi me standarte të arta ndaj çdo klienti që zgjedh të bashkëpunojë me ne nga njëra anë dhe eksperienca e fituar në vite e ben Century 21 Metropol një zyrë që vlen të provohet njëherë në të gjitha shërbimet që ofron ajo.

Dhe nëse zgjidhini të bashkëpunoni me ne, asnjëherë bashkëpunimi nuk do të përfundojë aty, por do të zhvillohet sa herë që ju ose ndonjë referimi juaji do të ketë nevojë për shërbime në Real Estate. Mendoj se duke krijuar një larmishmëri të moshave të profesioneve të Konsulentëve Imobiliare, Century 21 Metropol rritet çdo ditë në staf dhe shërbim të përkushtuar ndaj klientëve. Jap më të mirën time dhe të eksperiencës time duke trainuar të rinjtë që i futen me zell kësaj fushe. Ata janë motorri i zhvillimit të kësaj industrie. Punoj shumë që të jenë me mua për shumë vite në këtë biznes.

Punojmë në grup të gjithë me përkushtim, në çdo aspekt, në çdo detaj që të jemi aty, në një ndër lokacionet qëndrore të Tiranës, për të dhënë shërbimin më të mirë për çdo klient të vjetër apo që bashkëpunon për herë të parë me ne”.

Për News24 gjatë qëndrimit tonë në zyrë patëm mundësi të merrnim dhe një feedback nga klientë të zyrës: “Po ndalem pak minuta për t’ju thënë edhe njëherë faleminderit për gjithë suportin dhe punën e ndjekur me korrektësi nga ana juaj për blerjen e shtëpisë. Një falenderim i veçantë shkon për Jurida Hoxha e cila thotë 10 muaj por kam idenë akoma më shumë që kemi nisur të pyesim e kerkojmë për shtëpi”.

Desara Tafilaku konsulente imobiliare pranë zyrës Century 21 Metropol na tregon testimonial i klientes së huaj Iryna Fedchuk: “I want to advise you Desara as a good specialist. She quickly found us an apartment that ëe needed and after that she helped us solve all the issues, since ëe are not local. We will definitely turn to her again, my recommendation!”

Marsela Manci, konsulente imobiliare pranë zyrës Century 21 Metropol na shpreh një feedback tjetër të klientes së saj: “Kur ne po kërkonim shtëpi me qera, Marsela na ndihmoi dhe na gjeti një hyrje te kompleksi Prestigj. Nga ai moment ajo fitoi respektin tonë si person, por edhe respektin për punn e saj. Tani së bashku me bashkëshortin po kërkojmë të blejmë një shtëpi, patjetër që me Marselën”!

Century 21 Metropol është pjesë e sistemit franchaise e Century 21 Albania, e cila prej 14 vitesh tashmë operon në Shqipëri me 35 zyra përfaqësuese në Tiranë, Durrës, Shkodër, Vlorë, Sarandë dhe së fundmi në Korçë.

Në planet afatmesme të zhvillimit të zyrës Metropol një pjesë të rëndësishme e zë dhe proçesi i rekrutimit të agjentëve të rinj. E kemi përmendur dhe më lart janë motorr zhvillimi në këtë industri. Ata ndjekin një strategji të qartë trainimi të bazuar në statististika dhe qëndrueshmëri.

Baza e Century 21 Metropol janë Konsulentët me eksperiencë duke i shtuar dhe të rinj të orientuar drejt kësaj fushe. E rëndësishme është te kesh një proporcion të drejtë të punës individuale me atë në grup.

Ne promovojmë individin por dhe forcën e grupit. Të dy janë motorri i zhvillimit të Century 21 Metropol.

Ne jemi gjithmonë në kërkim të personave të motivuar dhe të apasionuar për t’u bashkuar me këtij vizioni. Nëse keni energjinë , dinamikën, dhe nëse kërkoni nga vetja sfida të reja mund ti bashkoheni Century 21 Metropol.

Gjeni aktivitetet më të fundit të ekipit të zyrës Century 21 Metropol, në format e kontaktit dhe rrjetet e tyre sociale:

-Instagram Link: @century21metropol

-Facebook Link: Century 21 Metropol

-Linkedin Link: Century 21 Metropol

Gjithashtu, jeni te ftuar të lundroni në faqen e pronave të Century 21 Metropol, për të gjetur shtëpinë tuaj afatgjatë: www.century21metropol.com

Rruga “Myslym Shyri” në Tiranë për nga dendësia, për nga vendodhja dhe për nga rëndësia e aktiviteteve mund të quhet nga më të rëndësishme në Tiranë.

Si çdo rrugë dhe ajo pas viteve 90 filloi të pësonte ndryshime të mëdha ku katet e para të pallateve tradicionale u shndërruan në ambiente sherbimi, dyqane, të brandeve kryesore të veshjeve në Tiranë.

Nëse flasim sot për rrugën Myslym Shyri ajo etiketohet si rruga e dyqaneve shopping të veshjeve.

Por brendësia e saj nuk i shpëtoi ndërtimeve të reja të cilat për nga momenti kur janë ndërtuar, pa dyshim ishin ndër më cilësoret në Tiranë. Ky ndryshim në cilësi, ndërtim ka ardhur duke u rritur nga viti në vit duke i dhënë rrugës një kombinim të ndërtimeve të vjetra që janë mbizotëruese, me të rejat që po japin asaj, pamjen e një lagjie moderne brenda kryqytetit.

Si zonë, ajo qartësisht është e ngurtë me banorë autoktonë që asnjëherë nuk e ndërrojnë shtëpinë, apartamentin, me një zonë tjetër, pasi siç shprehen janë te lidhur ngushte emocionalisht me çdo cep të rrrugicave ku kanë kaluar vite të bukura të jetës së tyre. Në të vërtetë shtëpia ku lind dhe kalon pjesën më të madhe të jetës është “ndjenjë”

Të vetmit banorë të rinj të saj janë bizneset e shumta të rrugës , si dhe ata që janë zhvendosur dhe kanë blerë aty në ndërtimet e reja, duke zgjeruar demografinë e zones.

Si rregull diversiteti i klienteve është një mix i banorëve të rinj dhe atyre autoktone me mbizotërimin e këtyre të fundit. Por le ti hedhim nje sy ndryshimit te cmimeve dhe si kane ndryshuar në vite:

Nr
Emërtimet
1997-2007/ÇMIMI €
2007-2017/ÇMIMI €
2017-202/ÇMIMI €
1
Dyqane
3000-4500
4500-8000
6000-9500
2
Ndërtime para viteve 90
500-800
800-1100
1100-1300
3
Ndërtime pas viteve 90
700-1000
1000-1300
1350-2500

Në tabelen e mëposhtme shihen qartë trendet rritëse të çmimeve me një rritje më të madhe në 5 vjeçarin e fundit, lidhur ngushtë kjo me rritjen e cilësisë së ndërtimeve, sistemin e ri të taksimit dhe përfitimit të pronarëve të trualllit ku bëhen këto ndërtime

Century 21 Metropol është pozicionuar në një pozicion strategjik të rrugës Myslym Shyri, në fillim të saj perballë me Gjykatën e Lartë. Ajo ka hapur dyert në 1 mars 2019. Ne morëm në një intervistë me menaxheren e zyres Flavia Kapaj dhe brokerin e zyrës Dritan Ballgjini

Flavia Kapaj shprehet se: “Duke shfrytëzuar çdo burim tonin ne sjellim produktin më të mirë për t’u rritur vazhdimisht në një treg konkurues në Real Estate.

Shërbejmë me përgjegjshmëri të plotë duke rritur besimin dhe bashkëpunimin me klientet tanë, që janë vlerat tona.

Zhvillojmë stategjinë tonë të mirëmenduar me kujdes, duke realizuar nje sherbim sa me cilesor. Vizioni ynë është një rritje e vazhdueshme në tregun e Tiranes dhe atë të Shqipërisë. Duke studiuar gjithnjë tregun e Pasurive te Paluajtshme, nëpërmjet një Analize të Detajuar Tregu, Njohjen e Planeve Urbanistike, trendin dhe risinë, përshtatemi me çdo kërkesë te klienteve dhe bashkepunetorëve tanë.

Kur mora në menaxhim marketingun e zyrës,ishte tepër e vështirë dhe plot sfida por unë doja të arrija të krijoja një standart të ri me të. Dëshira që unë kisha për të mësuar sa më shumë rreth kësaj fushe dhe këmbëngulja që kisha për të dhënë sa më shumë nga vetja ishin dy nga gjërat që më bënë të arrija këtu ku jam. “Asnjë njeri nuk ju ndalon të keni sukses përveç vetes suaj”

Në kuadër të lidershipit dhe eksperiencës Z. Dritan Ballgjini na thotë se:

“Është diçka që dua ta ndaj me ju: Fillimet e mia në këtë fushë janë pikërisht në Century 21, shumë vite më parë në vitin 2009. Një eksperiencë e bukur që do doja t’ja uroja çdokujt nga partnerët e mi siç më pëlqen ti quaj “Konsulentët Imobiliare” të Century 21 Metropol.

Unë mendoj se këmbëngulja, dhe shërbimi me standarte të arta ndaj çdo klienti që zgjedh të bashkëpunojë me ne nga njëra anë dhe eksperienca e fituar në vite e ben Century 21 Metropol një zyrë që vlen të provohet njëherë në të gjitha shërbimet që ofron ajo.

Dhe nëse zgjidhini të bashkëpunoni me ne, asnjëherë bashkëpunimi nuk do të përfundojë aty, por do të zhvillohet sa herë që ju ose ndonjë referimi juaji do të ketë nevojë për shërbime në Real Estate. Mendoj se duke krijuar një larmishmëri të moshave të profesioneve të Konsulentëve Imobiliare, Century 21 Metropol rritet çdo ditë në staf dhe shërbim të përkushtuar ndaj klientëve. Jap më të mirën time dhe të eksperiencës time duke trainuar të rinjtë që i futen me zell kësaj fushe. Ata janë motorri i zhvillimit të kësaj industrie. Punoj shumë që të jenë me mua për shumë vite në këtë biznes.

Punojmë në grup të gjithë me përkushtim, në çdo aspekt, në çdo detaj që të jemi aty, në një ndër lokacionet qëndrore të Tiranës, për të dhënë shërbimin më të mirë për çdo klient të vjetër apo që bashkëpunon për herë të parë me ne”.

Për News24 gjatë qëndrimit tonë në zyrë patëm mundësi të merrnim dhe një feedback nga klientë të zyrës: “Po ndalem pak minuta për t’ju thënë edhe njëherë faleminderit për gjithë suportin dhe punën e ndjekur me korrektësi nga ana juaj për blerjen e shtëpisë. Një falenderim i veçantë shkon për Jurida Hoxha e cila thotë 10 muaj por kam idenë akoma më shumë që kemi nisur të pyesim e kerkojmë për shtëpi”.

Desara Tafilaku konsulente imobiliare pranë zyrës Century 21 Metropol na tregon testimonial i klientes së huaj Iryna Fedchuk: “I want to advise you Desara as a good specialist. She quickly found us an apartment that ëe needed and after that she helped us solve all the issues, since ëe are not local. We will definitely turn to her again, my recommendation!”

Marsela Manci, konsulente imobiliare pranë zyrës Century 21 Metropol na shpreh një feedback tjetër të klientes së saj: “Kur ne po kërkonim shtëpi me qera, Marsela na ndihmoi dhe na gjeti një hyrje te kompleksi Prestigj. Nga ai moment ajo fitoi respektin tonë si person, por edhe respektin për punn e saj. Tani së bashku me bashkëshortin po kërkojmë të blejmë një shtëpi, patjetër që me Marselën”!

Century 21 Metropol është pjesë e sistemit franchaise e Century 21 Albania, e cila prej 14 vitesh tashmë operon në Shqipëri me 35 zyra përfaqësuese në Tiranë, Durrës, Shkodër, Vlorë, Sarandë dhe së fundmi në Korçë.

Në planet afatmesme të zhvillimit të zyrës Metropol një pjesë të rëndësishme e zë dhe proçesi i rekrutimit të agjentëve të rinj. E kemi përmendur dhe më lart janë motorr zhvillimi në këtë industri. Ata ndjekin një strategji të qartë trainimi të bazuar në statististika dhe qëndrueshmëri.

Baza e Century 21 Metropol janë Konsulentët me eksperiencë duke i shtuar dhe të rinj të orientuar drejt kësaj fushe. E rëndësishme është te kesh një proporcion të drejtë të punës individuale me atë në grup.

Ne promovojmë individin por dhe forcën e grupit. Të dy janë motorri i zhvillimit të Century 21 Metropol.

Ne jemi gjithmonë në kërkim të personave të motivuar dhe të apasionuar për t’u bashkuar me këtij vizioni. Nëse keni energjinë , dinamikën, dhe nëse kërkoni nga vetja sfida të reja mund ti bashkoheni Century 21 Metropol.

Gjeni aktivitetet më të fundit të ekipit të zyrës Century 21 Metropol, në format e kontaktit dhe rrjetet e tyre sociale:

-Instagram Link: @century21metropol

-Facebook Link: Century 21 Metropol

-Linkedin Link: Century 21 Metropol

Gjithashtu, jeni te ftuar të lundroni në faqen e pronave të Century 21 Metropol, për të gjetur shtëpinë tuaj afatgjatë: www.century21metropol.com