Ndryshimi i Certifikatave te pronesise!

December 16, 2020
0 Comments

Certifikatat dhe Kartelat e Reja te Pronesise qe do te jepen ne vazhdimesi do te ndryshojne strukture dhe pamje.
Ky ndryshim eshte miratuar se fundmi me Vendim te Keshillit te Minstrave dhe do te aplikohet per te gjithe titujt e rinj te pronesise qe do te leshohen ne vazhdimesi.
Fotot ne postim ju japin nje panorame te qarte per formatin qe do te perdoret.
Per te marre te rejat me te fundit per pasurite e patundshme dhe pronat me te reja ne treg, klikoni ne www.century21metropol.com

Informohuni me të rejat e fundit në Real Estate në

https://century21metropol.com/blog/

ose na vizitoni ne rrjetet tona sociale

https://www.facebook.com/c21metropol

https://www.instagram.com/century21metropol/

https://www.youtube.com/channel/UCpOfCQBjRpZXiHhaW0TEuCQ