Shesim zone Servisi, Truall me Bar Kafe, Bilardo, Servis ne IBE!

1200000
2400 m2

Përshkrimi

Ne zonen e Ibes shesim truall dhe biznes!
Ne zonen e tokes eshte nje bar kafe, nje bilardo, nje zone per servis makinash dhe nje godine multifunksionale.

Detaje

 • Lot Area:
  2400 m2
 • Çmimi:
  1200000
 • Status i pronës:

Materials

 • Block
 • Brick
 • Rock
 • Wood

Be the first në review “Shesim zone Servisi, Truall me Bar Kafe, Bilardo, Servis ne IBE!”

Rating