Ne shitje VILE Monument Kulture brenda zones se Kalase, Elbasan!

300000
319 m2

Përshkrimi

Objekti eshte ndertuar me leje ndertimi nga Insituti i Monumenteve te Kultures me miratimi te urbanistikes Bashkia e Elbasanit ne vitin 2001.
Siperfaqa e truallit 318.5 m².
Siperfaqa totale e ndertimit 524 m².
Nga te cilat:
Kati per dhe 200 m².
Kati i pare 162 m².
Kati i dyte 162 m².
Ky kat eshte ne proces legalizimi qe nga viti 2013, ndertimi i tij eshte bere duke shfrytezuar boshllekun e catise dhe shfrytezimin e baxhove mbi cati sipas projektit.
Cmimi i Viles per shitje 300.000 EURO
Per detaje kontaktoni konsulentin e prones!

Detaje

 • Lot Area:
  319 m2
 • Çmimi:
  300000
 • Status i pronës:

Materials

 • Block
 • Brick
 • Rock
 • Wood

Be the first në review “Ne shitje VILE Monument Kulture brenda zones se Kalase, Elbasan!”

Rating