Bregdeti

July 18, 2020
0 Comments

Ne keto dite te nxehta vere kur te gjithe i drejtohen plazheve per te pushuar, ndoshta po mendoni per te investuar ne nje prone ne bregdet.

Me poshte nje panorame se ku po ndertohet: Pas rigjallerimit te tregut te pasurive te paluajtshme ne vend nje zhvillim te madh mori dhe ndertimi ne bregdet. Shume nga gabimet e te shkuares, ndertimi kuturu dhe pa plane zhvillimi afatgjata nga instutucionet vendore dhe qendrore nga njera ane, po ashtu dhe vizionit te kompanive te ndertimit, tani e tutje po zevendesohet me plane te strukturuara investimi qe shkojne ne kohe. Zonat zhvillimore te miratuara nga Qeveria Shqiptare tani pothuajse jane te qarta per cdo investitor qe do ndertoje ne bregdet. Ne kete kuader qeveria shqiptare ndermori nje inisiative qe cdo prone qe ndodhet ne keto zona po i nenshtrohet nje procesi verifikimi te titujve te pronesise per ti paraprire zhvillimit te teritoreve ne nje kohe sa me te shkurter dhe me shume me pak probleme per investitoret e huaj. Kuadri ligjor eshte perfeksionuar me kalimin e viteve deri aty sa te vetmet leje zhvillimore qe mund te miratohen nga organet kompetente jane ato te mikseve te sherbimit deri te ndertimi i hoteleve me 5 yje. Pervec kuadrit ligjor qe perfeksionohet cdo dite tani investitoret kane hartuar me kompani te specilizuara te fushes edhe strategji se kush do te jene bleresit, tipologjine e ndertimeve, dhe a eshte me te vertete blerja e nje prone ne bregdet nje mundesi e mire investimi. Po ashtu ata po investojne shuma te medha ne cilesine e ndertimit nga njera ane dhe gjelberimit, infrastuktures etj brenda komplekseve, nga ana tjeter. Ne kete kontekst shumica e tyre tani jane te shtrira ne siperfaqe te medha toke dhe me nje pamje panoramike drejt detit. Po ku po ndertohet ne bregdet? Kjo eshte nje pyetje qe Agjencite Imobiliare ne vend dhe sidomos Century 21 Metropol kane pergjigjien e duhur per ju. Ata kane per te gjithe klientet informacionin e nevojshem dhe cmimet me te mira ne treg. Aktualisht po ndertohet ne Bregdetin e Tales me nje kompleks te madh residencal me tipologji te ndryshme sipefaqje. Ti mund te zgjedhesh apartamentin, vilen qe deshiron. Century 21 Albania menaxhon nje portofol te rendesishem pronash ne kete resort. Ndertime te tilla po ndertohen dhe do te fillojne te ndertohen dhe bregdetin e Shengjinit. Me ne jug po ndertohet ne Gjirin e Lalzit, nje zone jo shume larg Tiranes dhe aeroportit ku kompani prestigjoze shqiptare dhe te huaja jane ne fazat e fundit te investimit. Mjafton te permendim San Pietro Resort, Lura, Perla Resort dhe ne nje siperfaqe te madhe gjen larshmishmeri dhe tipologji te ndryshme pronash. Ne kemi zgjidhjen e duhur per ju. Kontakatoni: https://century21metropol.com Nje zhvillim te madh po merr bregdeti i Jonit dhe Riviera Shqiptare , ku ndertimi me i madh i kesaj fushe po ndertohet nga Mane TCI. Green Coast resort shtrihet ne nje siperfaqe te madhe toke dhe me tipologji te ndryshme apartamentesh dhe vilash deri te hoteli me 5 yje qe pritet te jete nje vlere e shtuar per vendin. Po ashtu kompani te tjera si Eurocol, Gjikuria etj po ndertojne resortet e tyre por jo ne kaq shtrirje sa ai i mesipermi. Ne vazhdimesi kompani te tjera te medha te huaja dhe te vendit kane shprehur interes te madh per bregdetin shqiptar. Ata jane ne fazat e fundit te marrjes se lejes dhe se shpejti shume ndertime te reja cilesore do te jene te prekshme per te gjithe ne. Ndertime cilesore po behen kudo dhe nese ju keni vendosur te investoni ne keto resorte drejtohuni prane zyrave tona dhe ekspertizes se agjenteve tane per te marre cmimin me te mire dhe llojshmeri zgjedhje. https://century21metropol.com