Shitet Godinë Bashkëkohore Biznesi në Pezë Helmes

870000
Dhoma: 5
Tualete: 5

Përshkrimi

Shitet godinë Biznesi në rrugën dytësore Tiranë-Durrës, Pezë Helmes.
Kjo ndërtesë përfshin 4 kate, secili me sipërfaqe prej 607m², plus një bodrum.
Sipërfaqja totale, duke përfshirë katet dhe bodrumin, arrin në 3188m².
Dy kate janë të investuara me ndërtim të përfunduar, ndërsa dy të tjerët janë gjithashtu të përfunduar por pa investime të mëtejshme.
Për të organizuar një vizitë në pronë, ju lutem kontaktoni.

Detaje

 • Dhoma:
  5
 • Tualete:
  5
 • Çmimi:
  870000
 • Status i pronës:

Materials

 • Block
 • Brick
 • Rock
 • Wood

Be the first në review “Shitet Godinë Bashkëkohore Biznesi në Pezë Helmes”

Rating