Godine per qira ne zonen e Saukut te Ri

Përshkrimi

Godina eshte e organizuar ne 3 kate:
-Kati nentoke, me siperfaqje 305m2;
-Kati 0, me siperfaqje 305m2;
-Kati 1, me siperfaqje 350m2.

Godina ka themelet per 5 kate ndertim. Momentalisht dy katet jane dhene me qira per disa lloje aktivitetesh dhe jane te ndara ne dyqane. Kati i siperm eshte i paperfunduar dhe i pandare ,duke dhene mundesine e pershtatjes sipas deshires se qiramarresit.

Per me shume informacione na kontaktoni!

Detaje

 • ID pronës:
  Metropol52081
 • Sip. e brendshme:
  950 m2
 • Çmimi:
  10000
 • Status i pronës:

Materials

 • Block
 • Brick
 • Rock
 • Wood